Køb mundpiercinger til gode priser hos Crazy Factory

Er du nybegynder hvad angår ørepiercinger og sammensætning af smykker? Det kan føles overvældende at planlægge det look, du ønsker dig med dine ørepiercinger. Heldigvis er helix-piercinger en nem måde at opbygge dit look på. Du kan frit eksperimentere med placeringen og dit ønskede antal helix-piercinger – kun fantasien sætter grænser! Til steder, som er vanskeligere at pierce end øreranden, er det bedst at vælge smykker, som passer til ørets form, så de ikke irriterer huden. Heldigvis for dig er alle vores smykker hos Crazy Factory sikre at bruge og nemme at sætte i! Vi har over 700 forskellige mundpiercinger på lager. Udvalget omfatter buede stave, piercingringe og runde barbells i alle størrelser og udformninger.

Smiley (”Scrumper”)

En frenulum-piercing er et godt valg til personer, som gerne vil have en mundpiercing, men foretrækker noget lidt mindre ekstremt end det fleste læbe- eller tungepiercinger. Denne piercing går gennem den lille hudflap mellem tænderne og læberne og er en fin, lille overraskelse, fordi den er mest synlig og tager sig bedst ud, når du smiler. Det er også derfor, denne type piercing ofte kaldes en smiley. Så hvis du har et flot smil, men føler, at du gerne vil gøre lidt ekstra, er en smiley måske lige, hvad du søger! Med denne piercing har du altid let til smil.

Frowny (Lower frenulum)

Her er smiley-piercingens mere diskrete og edgy modstykke, som har det passende navn ’frowny’ eller ’anti-smiley’. Til denne type oralpiercing går smykket gennem vævet mellem tænderne og underlæben, så det lige kan skimtes over underlæben. Det er en diskret piercing, som ser flot ud uden at virke overvældende. Det gør også, at en frowny-piercing er nem at skjulte på arbejdet eller ved formelle begivenheder. Men tag ikke fejl: Du behøver ikke at se alvorlig ud for at vise denne piercing frem. Den er faktisk mest synlig, når du giver et stort smil eller griner højt!

Snake eyes

Tør du prøve en piercing, som er lige dele sexet og badass? Så er snake eyes muligvis den perfekte piercing til dig – hvis du altså kan klare det. Denne piercing er ikke for de viljesvage, eftersom det ikke ligefrem er smertefrit at få den lavet, og den kræver omfattende aftercare. Men hvis du er modig og robust nok til at gennemføre, får du til gengæld en superfed piercing! Når du rækker tungen ud, ligner den et par stirrende slangeøjne. Det opnås ved at indsætte en længere stav eller en buet stav vandret gennem tungespidsen med lukningerne på ydersiden.

Tongue web ("Marley")

Selvom tungepiercinger er kendt for at være særligt dristige og opsigtsvækkende, er det ikke altid tilfældet. Der findes faktisk en tungepiercing, som er næsten helt skjult, medmindre du løfter tungen for at vise den frem. Vi præsenterer den såkaldte tongue frenulum – en perfekt oralpiercing til en tilbageholdende person, som har en hemmelig vild side. Med denne piercing, som også kaldes en tongue web eller Marley, går smykket gennem en piercing i vævet under tungen. En marley-piercing er meget nem at skjule, især på arbejdet eller i mere konservative omgivelser. Det er helt op til dig, hvornår og hvordan du viser den frem!

Tungepiercing

Ingen piercing kan få samtalen i gang helt som en tungepiercing. En tungepiercing får dig til at virke interessant og gådefuld. Det er en overraskende måde at vise din sjove og spændende side på, især fordi det er en piercing, som ikke altid er synlig. Tungepiercinger er også meget erotiske og ... stimulerende, efter vores erfaring. En tungepiercing er også relativt nem at have med at gøre. Det gør ikke så ondt, som du måske tror, at få en tungepiercing, og den heler også hurtigere end en dermal piercing.

Uvula-piercing

Du har måske ikke hørt om den meget sjældne uvula-piercing, som er for de dristige, men diskrete. I lyset af hvor godt skjult denne piercing er, må man formode, at de fleste, som får lavet en, gør det af meget personlige årsager. Hvis du er typen, som får lavet piercinger kun for din egen skyld og ikke er ivrig efter at vise dem frem, er denne piercing et godt valg! Det kan være din egen lille overraskelse eller særlige hemmelighed (bare rolig, vi siger ikke noget!). Hvis du er tvivl om, hvor du kan finde det helt rigtige smykke, er vores piercingsmykker lavet af kvalitetsmaterialer og helt sikre til oralpiercinger.

Vampyrpiercing

Hvis du godt kan lide tanken om en oralpiercing, men føler at en smiley eller frowny er for åbenlys, så hils på en vampire upper frenulum! Med denne piercing bliver smykket ført gennem bindevævet mellem overlæben og tandkødet, så det sidder lige over hjørnetænderne og minder om vampyrtænder. Resultatet er en lidt creepy piercing, som stadig er visuelt tiltalende på grund af dens symmetri. En vampire upper frenulum kan også laves med captive bead-ringe. Hvis diskrete piercinger med ekstra cool stil er mere dig, bør du sætte tænderne i den her!

Venom-piercing

Hvis du kan lide tanken om snake eyes, men gerne vil have en mindre åbenlys tungepiercing, er en venom-piercing et godt alternativ. Foruden placeringen (lidt længere oppe end snake eyes) adskiller en venom-piercing sig ved at være lavet med to korte stave frem for én lang. Det minimerer også risikoen for afstødning betydeligt, hvilket, som vi alle ved, er alt andet end sjovt. En venom-piercing er mindst lige så badass som enhver anden tungepiercing og klæder både mænd og kvinder. Så hvis du er til et dristigt og moderigtigt look, bør du tage springet og få en venom-piercing!